Aanwinsten voor de vereniging

giovanni.JPG

Slagwerkinstructeur
Giovanni Timmermans is op 10-jarige leeftijd begonnen bij drumband en harmonie in Bunde (Zuid-Limburg). Later ging hij naar de muziekschool in Maastricht. Op zijn 15e werd hij Nederlands kampioen in de hoogste afdeling met kleine trom spelen. Dat was het moment dat hij wist van drummen zijn beroep te maken. In 1995 studeerde hij af als klassiek slagwerker aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Tijdens en na zijn opleiding heeft hij zelf in verschillende orkesten gespeeld. 

Naast de drumband van Nooit Gedacht heeft Giovanni ook nog een slagwerkgroep bij de Woudklank in het Drentse Zuidwolde. Verder geeft Giovanni inspirerend les bij Kunstenkorf in Hoogeveen en is hij drumdocent en eigenaar van Drumschool Daisybell in Assen. Hier geeft hij individuele drum/slagwerklessen en workshops voor alle leeftijden en stijlen. Giovanni vindt het erg fijn om met een groep te werken en z’n passie voor slagwerkmuziek over te brengen. 

Wil jij een keer komen kijken hoe hij dit doet? Kom dan een keertje op de dinsdagavond kijken of doe mee, altijd van harte welkom!

Fanfaredirigent

PR-foto_Patricia_Kerkdijk.jpg

Graag stel ik me even voor als nieuwe, trotse dirigent van fanfare Nooit Gedacht Windesheim. Mijn naam is Patricia Kerkdijk en ik ben 33 jaar oud. Ik kwam als jong meisje terecht bij de fanfare TOG op ’t Harde en daar is mijn liefde voor de
blaasmuziek ontstaan. Ik ben in 2015 afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag met als hoofdvak HaFaBra-directie. Sinds kort ben ik terugverhuisd naar de Veluwe en woon ik met mijn man en drie jonge kinderen in Harderwijk.

Naast mijn dirigentschap bij Nooit Gedacht, geef ik leiding aan twee harmonieorkesten en een brassband en geef ik les als muziekdocent op basisscholen. 
Het mooie van mijn vak is om met een groep mensen samen toe te werken naar een mooi concert. Of dat nu een groots concert is of een 4 mei-herdenking. Blaasmuziek staat in het middelpunt van de gemeenschap en dat maakt het zo uniek en belangrijk.