Landgoedconcert met Jan Maat

concert windesheim nw (2).jpg

De verenigingen waar hij dirigeert hebben samen toegewerkt naar prachtige buitenoptredens. Er is een mooie selectie gemaakt waardoor diverse muziekstijlen aan bod komen. De toegang is gratis en op de poster lees je verdere informatie.

Op 25 mei hebben we mogen genieten van het eerste concert, in aanwezigheid van familie en bekenden.  Als grote verrassing werd een stuk uitgevoerd dat speciaal voor deze gelegenheid werd gecomponeerd door Arend Gerds, genaamd Compagno. We studeerden het stuk in onder leiding van Nienke Veldhuizen. Zij kwam als leerling bij Concordia en vond bij Jan zoveel inspiratie dat ze het Conservatorium afrondde.  Op Klankwijzer https://www.klankwijzer.nl/nieuws/artikel/compositie-van-de-week-compagno-arend-gerds/a6c493dbb457 lees je er meer over.

Houd voor de zekerheid hier op de website of op Facebook even in de gaten dat het bij slecht weer helaas afgelast wordt. De afscheidsreceptie zal dan wél worden gehouden, dan is de locatie Dorpshuis de Molenkamp in Windesheim.

Dit is de laatste keer om ons samen met hem in actie te zien. Heb je nog leuke herinneringen, les gehad, ben je actief geweest in de muziek met Jan, wil je afscheid nemen en tegelijkertijd een prachtig en gevarieerd concert bijwonen?
Van harte welkom, op beide dagen!