Welkom bij de twirlers van Windesheim!


Leuk dat je een kijkje komt nemen op ons deel van de website. Wij zijn een klein, maar zeer gezellig en fanatiek groepje meiden in de leeftijd van ongeveer 5 tot 25 jaar.
Wij trainen iedere woensdag vanaf 18:00 uur in de gymzaal van het Dorpshuis in Windesheim (regio Zwolle) onder leiding van onze coaches Sharon Vierhuis - van Ravenhorst en Lisanne van Ravenhorst.

 

Wij doen mee aan de landelijke wedstrijden van NBTA Nederland en zijn regelmatig te vinden op (voorrondes van) de Nederlandse Kampioenschappen. Daar werken we dan ook hard voor met elkaar!
Volg ons op Instagram @twirlers_windesheim

 

Wij richten ons vooral op onze wedstrijdroutines, zowel in kleine groepjes (ensembles) als in een duo of solistisch, maar zijn ook te zien met verenigingsactiviteiten samen met de muzikanten van de vereniging. 

 

Lijkt het jou ook leuk om bij ons te twirlen? Kom dan eens vrijblijvend kijken op woensdagavond. Uiteraard kun je voor meer informatie of het maken van een afspraak via het contactformulier contact opnemen.

  

Trainsters

Sinds 2007 is Sharon Vierhuis - van Ravenhorst aangesteld als trainster van de (destijds nog) majorettes. Er is sinds haar komst veel veranderd voor de meiden. Waar de dames voorheen slechts eenmaal per jaar op festival gingen, gaan we tegenwoordig een keer of 7 per jaar op landelijke wedstrijden en zijn we volledig overgegaan op het twirlen. En niet onverdienstelijk! De meiden weten zich keer op keer goed te profileren in de vaak sterke deelnemersvelden. Een prestatie waar hard voor gewerkt wordt door coaches en leden.

 

Maar, dat kan Sharon natuurlijk niet alleen. Haar onmisbare rechterhand is, ook al enige jaren, Lisanne van Ravenhorst; de stille kracht achter de creatieve inhoud van de verplichte onderdelen. Ook Elianne van Lohuizen biedt een helpende hand en scherpe blik bij de jongste jeugd. Als ervaren twirlster vertolkt zij niet alleen een voorbeeldrol voor de jongere meiden, maar helpt ze hen ook op weg met tips en aanwijzingen. 

 

Kortom; aan inzet geen gebrek. Zien we jou binnenkort ook op woensdagavond? 

 

Voor onze wedstrijdagenda, zie hiervoor de agenda waarin u een overzicht heeft van alle ingeplande activiteiten van Nooit Gedacht.