Majorettes

Welkom bij de majorettes / twirlers van Windesheim!

Leuk dat je een kijkje komt nemen op ons deel van de website. Wij zijn een klein, maar zeer gezellig en fanatiek groepje meiden en jongen in de leeftijd van ongeveer 5 tot 25 jaar. Wij trainen iedere woensdag vanaf 17.45 uur in de gymzaal van het Dorpshuis in Windesheim (regio Zwolle) onder leiding van onze trainsters Sharon Vierhuis en Lisanne van Ravenhorst.

 

Wij doen mee aan de landelijke wedstrijden van NBTA Nederland en zijn regelmatig te vinden op (voorrondes van) de Nederlandse Kampioenschappen. Daar werken we dan ook hard voor met elkaar!

 

Wij richten ons vooral op onze wedstrijdshows, zowel in kleine groepjes ( ensembles ) als in een duo of solistisch, maar zijn ook te zien met optochten, festiviteiten en serenades samen met de muzikanten van de vereniging. Van alle markten thuis dus.

 

Lijkt het jou ook leuk om majorette / twirlster te worden? Kom dan eens vrijblijvend kijken op woensdagavond. Uiteraard kun je voor meer informatie of het maken van een afspraak via het contactformulier contact opnemen.

  

Trainsters

Sinds 2007 is Sharon Vierhuis-van  Ravenhorst aangesteld als trainster van de majorettes. Er is sinds haar komst veel veranderd voor de meiden. Waar de dames voorheen slechts eenmaal per jaar op festival gingen, gaan we tegenwoordig een keer of 7 per jaar op landelijke wedstrijden. En niet onverdienstelijk! De meiden weten zich keer op keer goed te profileren in de vaak sterke deelnemersvelden. Een prestatie waar hard voor gewerkt wordt door trainsters en leden.

 

Maar, dat kan Sharon natuurlijk niet alleen. Haar onmisbare rechterhand is, ook al enige jaren, Lisanne van Ravenhorst. Zij helpt wekelijks in de trainingen om de meiden de technieken nog beter uit te laten voeren en een sterk optreden te creëren. Ook Elianne van Lohuizen biedt een helpende hand en scherpe blik bij de jongste jeugd. Als ervaren twirlster vertolkt zij niet alleen een voorbeeldrol voor de jongere meiden, maar helpt ze hen ook op weg met tips en aanwijzingen. 

 

Kortom; aan inzet geen gebrek. Zien we jou binnenkort ook op woensdagavond? 

 

 

Voor de wedstrijdagenda van ons, zie hiervoor de agenda waarin u een overzicht heeft van alle ingeplande activiteiten van Nooit Gedacht.