IJzeractie 2014

Zaterdag 5 april was de jaarlijkse ijzeractie van Nooit Gedacht. Een goed geslaagde en een gezellige dag voor de leden en de vrijwilligers.

 

We hadden prachtig weer en 2 volle containers. Ep v.d. Kolk is gestopt met de “commissie oude materialen” en werd door Tinus in het zonnetje gezet, <zie foto>, met een medaille en een presentje. Ep is 58 jaar actief geweest voor de oude materialen binnen de vereniging. Johanna kreeg een prachtig boeket bloemen als dank aangeboden, zij helpt al jaren met de catering. Bé de Ruiter werd de vrijwilliger van het jaar en was zeer verrast, hij ontving de wisselbeker met een mooi boeket bloemen.

Na jarenlange trouwe dienst van Flip Ruitenberg hebben we dit jaar Erik Grolleman bereid gevonden om ons te helpen met de vrachtwagen en de kraan van Grolleman transport om de wagens met oud ijzer te lossen. Mocht u nog oud ijzer hebben dan kunt u altijd contact opnemen met de vereniging.

 

Nooit Gedacht wil u als inwoners van Windesheim, Hoog Zuthem, Harculo en Herxen ook vanaf deze plaats Hartelijk bedanken voor uw inbreng, zonder u was deze actie niet geslaagd. Deze actie is altijd een mooie financiële opsteker voor de vereniging.