Bevrijdingsconcert 14 april Grote kerk Zwolle

Alvast een avond om in de agenda te noteren....

 

Op 14 april zal het orkest bestaande uit muziekvereniging Kunst Na Arbeid Zwolle en Nooit Gedacht Windesheim in samenwerking met koren waaronder een koor van de basisschool de Octopus een bevrijdingsconcert verzorgen op 14 april. Dit concert zal plaatsvinden de Grote kerk in Zwolle en vanaf 19.00 zijn de deuren geopend. Na het welkomstwoord om 19.30 uur van de burgemeester zal het programma starten en het concert zal tegen 21.00 uur eindigen.

 

Het programma ga ik u nog niet verklappen maar dat het de moeite waard zal zijn is wel zeker!

 

  

Succes Uien en Rookworsten actie 2014

Ook dit jaar hield de Stichting Vrienden van muziekvereniging Nooit Gedacht weer een winter uien en rookworsten actie!

Door uw bestellingen is ook dit jaar de actie een groot succes! Het was zelfs zo'n succes dat we geheel door de voorraad heen zijn en we nee moesten verkopen.

Wij willen u dan ook graag namens de Stichting bedanken en hopen uiteraard dat u volgend jaar ons wederom wil steunen bij deze actie.

 

Ontbrekende slideshow homepage

Waarschijnlijk hebben een aantal mensen al wel geconstateerd dat de slideshow op de homepage ontbreekt. Deze is na een software-update helaas verdwenen. De persoon die de website heeft gebouwd is momenteel met vakantie en zal vanaf half september weer terug zijn. Hij neemt zodra hij terug is contact op om dit te gaan herstellen. Neemt niet weg dat de overige informatie verder wel gewoon beschikbaar is.

 

 

Foto's uitvoering 2014

Het heeft even geduurd maar ze zijn er dan toch eindelijk. De foto's van de uitvoering afgelopen voorjaar. Helaas liet dit zich door tijdgebrek en nog vervelender het crashen van een hard disk op zich wachten waardoor het nog langer duurde. Maar het resultaat is met dank aan Margriet die ook dit jaar weer een schitterende collectie aan foto's heeft gemaakt en die wij dan ook graag laten zien in ons fotoalbum. Veel plezier bij het bekijken ervan.

 

 

De repetities en lessen beginnen weer

Voor de meesten onder ons zit de vakantie er weer bijna op hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van een mooie vakantieperiode! Afgelopen week zijn we gestart met een nieuw een nieuw seizoen.

Dinsdag 19 augustus om 20.00 uur zijn de repetities voor de Drumband weer begonnen. Op woensdag 21 augustus was de start voor de majorettes om 18.00 uur en donderdag 22 augustus het orkest om 19.30 uur.

Deze week starten de repetities weer voor wat betreft de lessen. Mocht er een wijzing zijn ivm school of werk geef dit aan bij je instructeur dan kan daar rekening mee worden gehouden.

Iedereen veel muzikaal plezier toegewenst tijdens de repetities en optredens en de majorettes veel succes toegewenst voor de wedstrijden!

 

 

 

 

Subcategorieën

Pagina 1 van 2