Majorettes

Welkom bij de majorettes / twirlers van Windesheim!

Leuk dat je een kijkje komt nemen op ons deel van de website. Wij zijn een klein, maar zeer gezellig en fanatiek groepje meiden en jongen in de leeftijd van ongeveer 5 tot 15 jaar. Wij trainen iedere woensdag vanaf 17.45 uur in de gymzaal van het Dorpshuis onder leiding van onze trainsters Sharon Vierhuis en Lisanne van Ravenhorst.

 

Wij doen mee aan de landelijke wedstrijden van de NBTA en hebben zelfs al 2x mee mogen doen aan de Nederlandse Kampioenschappen, waar wij een podiumplaats behaald hebben. Daar zijn wij allemaal natuurlijk erg trots op! Het bevalt ons zó goed om op het NK te staan, dat wij er alles aan doen om dit ieder jaar opnieuw te bereiken.

 

Wij zijn vooral gericht op de wedstrijden, zowel in kleine groepjes ( ensembles ) als in een duo of solistisch, maar zijn ook te zien met optochten, festiviteiten en serenades. Van alle markten thuis dus!

 

Lijkt het jou nu ook leuk om majorette / twirlster te worden? Kom dan eens vrijblijvend kijken op woensdagavond! Uiteraard kun je voor meer informatie of het maken van een afspraak via ons contactformulier contact opnemen met onze trainster Sharon. Zij vertelt je dan alles wat je wilt weten.

 

Hieronder meer informatie over onze vereniging. Hopelijk tot ziens bij een evenement of op de training!

 

 

Trainsters

 

Sinds 2007 is Sharon Vierhuis aangesteld als trainster van de majorettes. Er is sinds haar komst veel veranderd voor de meiden. Waar de meiden voorheen slechts eenmaal per jaar op festival gingen, gaan we tegenwoordig een keer of 7 per jaar op landelijke wedstrijden. En niet onverdienstelijk! De meiden weten zich keer op keer goed te profileren in de vaak sterke deelnemersvelden. Een prestatie waar hard voor gewerkt wordt door trainster en leden.

 

Maar, dat kan Sharon natuurlijk niet alleen. Haar onmisbare rechterhand is, ook al enige jaren, Lisanne van Ravenhorst. Zij helpt wekelijks in de trainingen om de meiden de technieken nog beter uit te laten voeren en een sterk optreden te creëren.

 

Lisanne brengt rust in de groep, Sharon is juist vaak ‘iets’ drukker. De ideale combi om tot goede prestaties te komen!

 

Wedstrijden

 

Voor de wedstrijdagenda van ons, zie hiervoor de agenda waarin u een overzicht heeft van alle ingeplande activiteiten van Nooit Gedacht.