Promoties voor Ellemae en Elianne

Zaterdag 29 september 2018 namen de majorettes van Nooit Gedacht deel aan een twirlwedstrijd van de NBTA te Coevorden.

Een dag met prachtige resultaten voor de dames. Hoogtepunten van deze dag waren promoties voor Ellemae met haar dancetwirl (65.0 punten en een gouden medaille) naar de beginnersklasse, promotie voor Elianne met het onderdeel twirling 2 baton (71,1 punten + het goud) naar de intermediate categorie en wederom NK plaatsing voor het jeugdteam met 66.0 punten en een tweede plaats.

Ook was er een primeur deze dag: Melissa deed voor het eerst mee op het onderdeel twirling 2 baton en werd hiermee met 61.3 punten in de novicecategorie geplaatst.

De overige uitslagen:
Twirling 1 baton: Yasmina 61.8, 4e plaats. Melissa 61.7, 3e plaats. Elianne 72.9, 4e plaats.
Dancetwirls: Elianne 70.3, 8e plaats. Duo Britt en Anissa 63.0, 3e. Duo Ellemae en Milou voor het eerst in een hogere categorie: 65.0 en een eerste plaats. Duo Nina en Yasmina 64.4, 2e. Peeweeteam 59.0, 5e plaats.

 

Aanstaande zaterdag nemen we deel in Harderwijk aan onze laatste reguliere wedstrijd van dit seizoen. Daarna gaan we ons opmaken voor de voorrondes en NK's. Op dit moment zijn geplaatst voor de voorrondes: Elianne met 1 baton en 2 baton en voor het NK Runner-Up.

 

Het jeugdteam.

 

Uitvoering 9 & 10 maart Musictainment Evening!

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart is het weer zover! De jaarlijkse uitvoering van Muziekvereniging Nooit Gedacht!

 

De uitvoering zal in het teken staan van musicalmuziek en zoals u van ons bent gewend zullen de avonden worden afgesloten met een afterparty met Men in Music!

 

Graag heten wij u van Harte Welkom!

 

 

Op 24 & 25 maart Muziek op Maat!

Zoals gewoonlijk de jaarlijkse uitvoering van Nooit Gedacht.

 

Maar zo gewoon zal het niet zijn!

Op 24 en 25 maart zullen de Majorettes, Drumband en de Fanfare u een gevarieerd muzikale avond bezorgen voor elk wat wils. Van het wat serieuzere werk tot muziek waar u de Muziekvereniging Nooit Gedacht van een heel andere zijde gaat horen. 

 

Laat u verrassen en graag zien wij u op 24 of 25 maart!

 

Uien en Rookworsten actie 2017

Ook dit jaar houden wij als Stichting Vrienden van muziekvereniging Nooit Gedacht een winter-uien en rookworstenactie.

Op zaterdag 28 oktober 2017 komen wij 's ochtends bij u aan de deur. Bent u niet thuis maar wilt u toch bestellen dan kunt u een bericht achterlaten bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch doorgeven aan Anneke Dirksen bereikbaar op tel 0529 497384.

Ook kunt u via deze link het bestelformulier afdrukken en invullen en deze vervolgens op de aangegeven adressen voor 21 oktober inleveren.

Wij zien uw bestelling graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

 

De Stichting Vrienden van Nooit Gedacht Windesheim

 

 

Nooit Gedacht gaat op Sound Trip

Donderdag 24 november doen de orkestleden en leerlingen van Nooit gedacht mee met Carlos Sound Trip in de Verrijzeniskerk (Bachlaan 150) in Zwolle.
 
4 klassen van 4 verschillende basisscholen en (jeugd)muzikanten van 6 verschillende muziekverenigingen doen mee aan dit unieke project. De leerlingen van de basisscholen en de muzikanten hebben de afgelopen weken op hun eigen manier aan muzikale opdrachten gewerkt.
 
Het concert begint om 19.00 uur en de toegangsprijs is € 2,50 p.p. voor personen vanaf 17 jaar.
 
Klik op de link voor meer informatie:

www.carlossoundtrip.com

 

Subcategorieën

Pagina 1 van 4