De wereld van Piraten in Dorpshuis De Molenkamp

Muziekvereniging Nooit Gedacht en de Florens Radewijnsschool nodigen u allen uit voor een uniek optreden in dorpshuis De Molenkamp te Windesheim op donderdag 19 oktober a.s. van 19:00 tot 20:00 uur. De zaal is open vanaf 18:30 uur. Op deze avond zullen de piraten het dorpshuis onveilig maken.

Jan Maat is gestart samen met de leerkrachten van de school met de eerste repetities. De piraten zullen onder leiding van Jan Maat hard aan de slag gaan om een muzikale bijdrage te kunnen leveren. Op de avond zelf zal het orkest van Nooit Gedacht ondersteuning geven.  De leerkrachten zijn druk bezig om met de kinderen de piratenliedjes in te studeren.

Ook kinderen die niet op de Florens Radewijnsschool zitten zijn meer dan welkom om mee te doen aan deze avond. Lijkt het je ook leuk om mee te doen en op deze laagdrempelige manier in aanraking te komen met muziek maken, laat het ons weten. We oefenen met deze enthousiastelingen vanzelfsprekend op een ander in overleg te bepalen tijdstip. Je kunt je aanmelden bij Rita van de Streek (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Komt allen deze avond om uw buurjongen, -meisje, kleinkind, neefje of nichtje te zien schitteren in de piratenwereld van de Florens Radewijnschool.

U bent meer dan welkom!