200 jaar toppers in Dorpshuis De Molenkamp in Windesheim

Muziekvereniging Nooit Gedacht en de Florens Radewijns school nodigen u allen uit voor een uniek optreden in dorpshuis De Molenkamp te Windesheim op donderdag  13 oktober van 19.00 tot 20.00 uur a.s. de zaal is om 18.30 uur open. Op deze avond zullen de toppers het dorpshuis terugbrengen in de tijd. Waarbij jong, oud, import, de oude kern, Windesheimers, Harculoers en Herxenaren elkaar kunnen ontmoeten.

 

 

Sharon Vierhuis en Jan Maat zijn gestart samen met de leerkrachten van de Florens Radewijns school met de eerste repetities. De toppers zullen zich onder leiding van Sharon storten op het dansen (twirlen voor de majorettes) en Jan Maat gaat hard aan de slag met hun om een muzikale bijdrage te kunnen leveren. Op de avond zelf zal het orkest van Nooit Gedacht ondersteuning geven net als de oudere majorettes. De leerkrachten zijn druk met de kinderen met het instuderen van liedjes uit de oude doos.

 

Ook kinderen die niet op de Florens Radewijnsschool zitten zijn meer dan welkom om mee te doen aan deze avond. Lijkt het je ook leuk om als mee te doen en op deze laagdrempelige manier in aanraking te komen met muziek maken, laat het ons weten. We oefenen met deze enthousiastelingen vanzelfsprekend op een ander in overleg te bepalen tijdstip. Enthousiastelingen kunnen zich aanmelden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Komt allen deze avond om uw buurjongen, -meisje, kleinkind, neefje of nichtje te zien schitteren in de wereld van de 200 jaar toppers van de Florens Radewijnschool.

 

U bent van harte welkom!