Wijhe meets Windesheim

Zaterdagavond 30 mei aanstaande organiseren muziekvereniging de Wijhese Harmonie en muziekvereniging Nooit Gedacht Windesheim een duo-concert. Dit muzikale festijn vindt plaats in de Nicolaaskerk in Wijhe.

 

Beide orkesten zullen afzonderlijk een programma brengen, maar ook een gezamenlijk optreden verzorgen. Door de samenwerking zal er een gigantisch orkest ontstaan. Een unieke samenwerking tussen Harmonie en Fanfare. Tevens wordt er medewerking verleend van de drumband van Nooit Gedacht Windesheim. De Wijhese Harmonie verzorgt onder leiding van Gerard Gerrits een concert met nummers als Dances with Wolves uit de gelijknamige film, Highlights from Brave en de klezmer Bessarabyanke. Nooit Gedacht Windesheim treedt op onder leiding van dirigent Jan Maat. Zij spelen onder meer The Greatest War Themes maar ook nummers als Free World Fantasy en Song of Freedom. De Drumband van Nooit Gedacht Windesheim, onder leiding van Gerko van Olst, zal onder andere de nummers Xplosions en Spotlight on the Drummer ten gehore brengen. Tijdens het samenspel van beide orkesten zullen nummers als Arsenal, het welbekende Soldaat van Oranje en het romantische Concerto D'Amore ten gehore worden gebracht.

 

De Wijhese Harmonie en Nooit Gedacht Windesheim nodigen u van harte uit deze unieke muzikale gebeurtenis bij te wonen. Het concert begint om 20.00 uur en de entree is gratis. Aan het einde is er de mogelijkheid een vrije gift te doneren in de daartoe bestemde bus.

 

Graag zien wij u 30 mei om 20.00 uur. Tot dan!