70 jaar leven in Vrijheid!

 

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 maart houdt muziekvereniging Nooit Gedacht haar jaarlijkse uitvoering. De majorettes, drummers en orkestleden zijn enthousiast bezig met het oefenen en de voorbereidingen.

Het beloofd weer een prachtige uitvoering te worden en een stukje terug in de tijd. Voor de ouderen die de oorlog meegemaakt hebben of in de oorlog geboren zijn, of kort erna zal het vast wel herinneringen oproepen.

 

 

Er komt niet alleen muziek uit Nederland voorbij maar ook uit diverse films. We spelen o.a. Soldaat van Oranje, Band of Brothers en The Greatest War Themes. De majorettes zijn druk  met showtjes in te studeren op de melodie van o.a.  kinderen voor kinderen en  Captain Jack. De drumband Cown Down en Explosion en sluiten af met een verrassing ’s act.  Dit alles gebeurt natuurlijk onder de deskundige leiding van onze dirigent jan Maat, Instructeur Gerko v. Olst en de Instructrices Sharon Vierhuis en Lisanne v. Ravenhorst.

 

 

We nodigen u van harte uit om één van onze uitvoeringen te bezoeken in Dorpshuis De Molenkamp in Windesheim.  De uivoeringen beginnen om 20.00 uur en de zaal is open om 19.30 uur. Kaarten aan de zaal € 6,00.

 

Binnenkort komen onze leden weer bij u langs met de donateurs kaarten. Bent u nog geen donateur, dan nodigen we u uit om donateur te worden. Voor € 8, 00 per jaar bent u dit al en kunt u met 2 personen onze jaarlijkse uitvoering bezoeken. We kunnen uw steun goed gebruiken.

 

Graag tot ziens op 6 of 7 maart aanstaande!