Disney in Dorpshuis De Molenkamp in Windesheim

Muziekvereniging Nooit Gedacht en de Florens Radewijnsschool nodigen u allen uit voor een uniek optreden in dorpshuis De Molenkamp te Windesheim op donderdag 9 oktober van 18.30 tot 20.00 uur a.s..

 

Op deze avond zal Disney World het dorpshuis kleuren in een wervelende, fabelachtige, bonte show, waarbij jong, oud, import, de oude kern, Windesheimers, Harculoers en Herxenaren elkaar kunnen ontmoeten.

 

Sharon Vierhuis en Jan Maat starten vrijdag 12 september samen met de leerkrachten van de Florens Radewijns de eerste repetities. De onderbouw zal zich onder leiding van Sharon storten op het dansen (twirlen voor de majorettes) en Jan Maat gaat hard aan de slag met de bovenbouw om een muzikale bijdrage te kunnen leveren. Op de avond zelf zal het orkest van Nooit Gedacht ondersteuning geven net als de oudere majorettes. Meester Evert Jan zal die avond de verteller zijn.

Ook kinderen die niet op de Florens Radewijnsschool zitten zijn meer dan welkom om mee te doen aan deze avond. Lijkt het je ook leuk om als Tarzan, Dombo of Pocahontas over het toneel te zweven of op deze laagdrempelige manier in aanraking te komen met muziek maken, laat het ons weten. We oefenen met deze enthousiastelingen vanzelfsprekend op een ander in overleg te bepalen tijdstip. Enthousiastelingen kunnen zich aanmelden bij Rita van de Streek of Hester Kuypers

 

(Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

 

Komt allen deze avond om uw buurjongen, -meisje, kleinkind, neefje of nichtje te zien schitteren in Disneyworld.

 

U bent meer dan welkom!