Mooi resultaat majorettes in Rijssen!

 

Promotie voor Julia den Ouden!

Op zaterdag 5 april reisde er een kleine delegatie van de majorettes uit Windesheim af naar Rijssen voor hun eerste wedstrijd van het seizoen 2014. Trainster Sharon mocht het seizoen rustig beginnen met een 5-tal optredens van haar leerlingen. Als eerste mocht Yasmina de vloer op in de categorie dance twirl peewee beginner. Haar nieuwe show leverde het mooie eindresultaat op van een zilveren medaille. Elianne was de volgende zilveren medaillewinnares met haar twirling 1 baton. Fabiënne viel met haar dance twirl en twirling 1 baton optredens helaas buiten de top 3, maar heeft weer een startpunt om aan de slag te gaan voor de rest van het seizoen. De klapper van vandaag was echter Julia den Ouden. Zij zette een sterk optreden neer en liet zien dat haar ‘Julia-style’ terug was op de vloer. Met de prijsuitreiking mocht zij naar voren komen voor de bronzen medaille en promotie van de preteen beginner naar de intermediate klasse!

 

 

Beter kan zij haar seizoen niet beginnen. Julia heeft besloten de promotie aan te nemen en gaat de komende weken hard aan de slag om op de volgende wedstrijd, Nunspeet op 10 mei, uit te kunnen komen in de intermediate klasse. Op deze wedstrijd zullen ook Nick, Joyce en Anouk hun nieuwe shows voor het eerst gaan tonen aan jury en publiek.

De komende weken staat er dus weer genoeg werk op het programma voor de majorettes en hun trainsters Lisanne en Sharon. De kop van het seizoen is er af, op naar de rest!