Promotiescore voor Ellemae en Milou!!

  

Afgelopen zaterdag zijn de majorettes van Nooit Gedacht Windesheim naar Dedemsvaart afgereisd voor een wedstrijd van de NBTA.

De dames hebben wederom keurig gepresteerd. Op het onderdeel twirling 1 baton behaalden zowel Yasmina als Melissa 62,9 punten. Yasmina werd hiermee 5e in haar categorie en Melissa 3e bij de senioren.

 

In de categorie solo dance twirl ging Ellemae voor het eerst de vloer op met haar nieuwe Cruella-show. Ze werd hiermee 4e met 63,0 punten. Yasmina behaalde een 6e plaats met 65,1 punten bij de preteens en Melissa scoorde bij de senioren 64,2 en werd daarmee 7e.

 

Bij de duo's ging de 4e plaats bij de juveniles naar Britt en Anissa met 62,8 punten en gingen Milou en Ellemae er met de winst vandoor met 65,2 punten. Dit betekent dat zij promotiescore behaald hebben! Ysamina en Nina behaalden 63,9 en werden eerste bij de preteens.

 

Het peeweeteam, ons jongste team, gaat elke wedstrijd een beetje beter. Dit keer was de score helaas lager, ze kregen 59,5 van de jury en werden hiermee 5e. Het jeugdteam weet de stijgende lijn vast te houden en behaalde wederom de plaatsingsscore voor het NK. Met 66,3 punten mochten ze bovendien naar voren komen voor de beker voor de winst in de juvenile-categorie.

 

We sluiten ons voorseizoen 30 juni af op de wedstrijd in Wezep. De dames laten zien dat hard werken beloond wordt!