IJzeractie 2018

 

Zaterdag 7 april was het dan zover… inmiddels uitgegroeid tot de jaarlijkse “Feestdag” van Nooit Gedacht: De IJzeractie 2018!

 

Uiteraard zijn er op zo’n dag veel vrijwilligers nodig waar ook deze zaterdag geen gebrek aan was en als cadeautje nog mooi aangenaam weer. Terugkerend is dat er een vrijwilliger extra in het zonnetje wordt gezet met een bovengemiddelde inzet. Dit jaar ging de eer naar Jan de Boer die hier werd beloond met een wisselbokaal, erepenning en een mooi boeket bloemen waar hij mee thuis kon komen!

 

Verder willen wij ieder bedanken om ons ook dit jaar weer te steunen met de oude metalen! Het is voor Nooit Gedacht een altijd weer zéér welkome aanvulling op het budget om voor jong en oud onze muzikale activiteiten te tonen en te laten horen waar Nooit Gedacht voor staat.

Uiteraard is de inzameling niet gebonden aan deze ene dag en mocht u tussentijds denken dit kan niet wachten, neem dan gerust op met Nooit Gedacht en de commissie “Oude metalen” neemt met u contact op voor een afspraak.

 

Nogmaals ieder bedankt en tot de ijzeractie van 2019!